SnowWorld Landgraaf

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Reiscommissie
Datum en tijd
31 jan. 2020 09:00 - 19:00
Locatie
Witte Wereld 1, 6372 VG Landgraaf

SnowWorld Landgraaf

Hallo fanatieke plexus reiziger,

Jullie zien ‘reiziger’ staan en denken natuurlijk: “Wat heeft de reiscommissie nu weer voor ons in petto, weten zij niet van ophouden?”.

We hebben namelijk iets leuks geregeld voor jullie! Als je denkt aan Landgraaf dan denk je natuurlijk aan het prachtige Limburg, vlaai en aan Pinkpop.

Maar waar je ook aan kan denken is natuurlijk het indoor skigebied SnowWorld!

Met zijn allen glijdend de helling af, je ski skills oefenen of deze weer op peil brengen. Een dag vol gezelligheid met natuurlijk een lekkere warme kop chocolademelk na afloop of tussendoor. Vergeet de slagroom niet, want die kan niet ontbreken!

Het plan is om met 24 s.v. Plexus fanatiekelingen Nao ’t Zuuje toe te gaan om heerlijk een dagje te skiën. Dit kan voor jou de reden hebben om alvast te oefenen voor onze jaarlijkse terugkerende ski-reis in februari.

Een andere reden kan zijn dat je geen idee hebt hoe die glasvezel latten in combinatie met van die langlaufstokken gebruikt moeten worden.

Dus lijkt het jou ook zo leuk om mee te gaan naar SnowWorld Landgraaf met s.v. Plexus?

Meld je dan voor 29 januari 2020 aan en hopelijk zien wij jou dan op  deze sportieve, gezellige, koude dag de piste afgaan in Landgraaf. Of zien we jou onder het genot van een kop warme chocolademelk, glühwein of Jägermeister opwarmen in het restaurant.

De kosten bedragen €15,- dit is exclusief skimateriaal! Afmelden kan tot 23-01-2020 12:00 uur, meld je je hierna af? Dan heb je geen recht op je geld terug. Hiervoor verwijzen we je door naar het huishoudelijk reglement.

Groetjes,

De Reiscommissie

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien