Kerstdiner

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
9 dec. 2021 17:00 - 20:00
Locatie
De Waagh

Lieve plexusleden en alumni leden,

Kerst komt er weer aan en hier hoort natuurlijk een kerstdiner bij van s.v. Plexus! Dit jaar organiseert de Activiteitencommissie samen met de Alumni commissie een kerstdiner bij de
Waagh. Deze staat gepland op donderdag 9 december om 17:00 uur. We gaan hierbij alvast heerlijk genieten van de kerstsfeer met een driegangen menu en onbeperkt drinken (bier, wijn en fris). De dresscode voor deze avond is Casual chique!

Kan je nu al niet meer wachten tot kerst en/of een gezellige avond uit eten met Plexusleden? Meld je dan snel aan!

Datum: donderdag 9 december
Tijd: 17:00 uur – 20:00 uur
Locatie: De Waagh
Grote Markt 26, 6511 KB Nijmegen
Prijs: 39,50 euro per persoon
Dresscode: Casual Chique

Voor dit kerstdiner zouden wij van te voren graag jullie keuze voor het driegangen menu ontvangen. Het menu zal te vinden zijn in de bevestigingsmail. Eventuele allergieën/dieetwensen kunnen ook in de mail worden aangegeven.

Let op! Deadline voor het opgeven van de menukeuze is vrijdag 3 december 23:00 uur. Indien wij geen menukeuze na deze datum en tijd hebben ontvangen maken wij de keuze voor je.

Je kunt je aanmelden tot vrijdag 3 december 12:00 uur. Afmelden is mogelijk tot maandag 6 december 23:00 uur. Meld je je na deze datum en tijd af dan kun je geen aanspraak meer maken op geld terug. We verwijzen je hiervoor naar ons huishoudelijk reglement. Zorg ook ervoor dat je je QR-code bij je hebt, anders kunnen wij je geen toegang verlenen. 

Liefs,
De Activiteitencommissie en Alumnicommissie

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze samenwerkingspartners