Batavierenrace

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Sociaal
Activiteiten Commissie
Vanaf
20 apr. 2018 20:00:00
Tot
23 apr. 2018 12:00:00
Sportcomplex Enschede

Batavierenrace

Dit jaar zijn we met s.v. Plexus weer van de partij bij de Batavierenrace!
Wat houdt de Batavierenrace in: De Batavierenrace is ’s werelds grootste estafetteloop (voor studenten). Je bent hiervoor twee dagen van huis, je gaat in dit weekend kamperen, rennen en natuurlijk de nodige biertjes nuttigen.

SAVE THE DATE:

Op woensdag 11 april zal de pre bata borrel plaatsvinden in het bascafé hierbij gaan we een bierestafette doen om te kijken of iedereen al een beetje in vorm is. Ons streven is om dan ook de teamkleding te onthullen. Op woensdag 25 april vindt de after bata borrel plaats en gaan we nog eens terugblikken op het geweldig leuke sportieve weekend wat we achter de rug hebben aan de hand van een foto slide. Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd een mailtje sturen via dit mailadres. De batavierenrace komt steeds dichterbij en wij hebben er in ieder geval ongelofelijk veel zin in, wij hopen jullie ook!

Tot 11 april!

LET OP:

Het is mogelijk om je aan te melden tot en met 11 april 12:00. Afmelden is niet meer mogelijk, mocht je toch verhinderd zijn moet er zelf vervanging geregeld worden! Ingeschrevenen hebben een mail ontvangen met hun etappe. Ook stem je met het inschrijven voor deze activiteit in met de disclaimer uit het Huishoudelijk Reglement die te vinden is op onze site.

Met een team van 25 lopers (3 ploegen; nacht, ochtend en middag, van 8 A 9 lopers) rennen we van Nijmegen naar Enschede. We hebben afstanden van 3,6 tot 10,5 kilometer en we kunnen daarnaast ook chauffeurs gebruiken voor het busje. Je rent je afstand samen met de teamgenoot die voor of na jou aan de beurt is. Diegene fietst naast je en als je jouw afstand hebt gelopen ruil je om. De chauffeur zorgt dat de volgende twee lopers op de juiste plek klaar staan wanneer jullie je afstand hebben afgelegd. Of je in de nacht/ochtend/middag ploeg zit en of je als eerste of laatste van je ploeg loopt hangt dus ook af van welke etappe je kiest.

De estafette begint vrijdagavond 00.00 20 april en de laatste herstart is in Enschede op zaterdag 21 april om 17 uur. De laatste 2 lopers eindigen op het sportveld van Enschede, waar iedereen je staat aan te moedigen. ‘s Nachts is het feest op het universiteitscomplex in Enschede. Bijna alle deelnemers blijven om te feesten er zijn 5 locaties en voor ieder wat wils. Zondagochtend 12.00 zijn we uiterlijk van het terrein.

Kosten:
De kosten voor lopers zullen ongeveer uitkomen op €25,- pp en voor chauffeurs €20,- pp. Hieronder valt de inschrijving, de slaapplek, avondeten voor zaterdagavond, eten tijdens je etappe en teamkleding. Consumpties met het feest en vervoer terug zijn natuurlijk niet bij deze prijs inbegrepen. (Mocht je nog een mogelijke sponsor kennen, horen we het graag.)

Belangrijk!
We slapen op een camping bij de universiteit van Twente, in Enschede, dus zorg voor je eigen tent!! ‘s Nachts kans het koud zijn, dus neem extra warme (slaap)kleding mee zodat je lekker kunt slapen.

Aanmelden:
Je aanmelding moet worden gestuurd naar activiteiten@svplexus.nl, hierbij vermeld je voor- en achternaam, sportkaartnummer, 2 voorkeursetappes en je telefoonnummer. In totaal zijn er 25 etappes, waarvan 9 etappes moeten worden gelopen door een dame, (een dame mag wel gewoon een heren afstand lopen). Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeursetappes. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Vermeld er verder bij of je lid bent van plexus.

Voorrangsregels:

1. Plexus leden en reünisten
  2. Verpleegkunde studenten
  3. Anders

Bij animo kan er een hardloopclubje opgericht worden om vast lekker in de stemming te komen en je conditie op peil te brengen. Houd hiervoor de facebookpagina van s.v. Plexus in de gaten.
Link etappes:  https://www.batavierenrace.nl/content/bestanden/voorlopige-etappe-indeling_46_1.pdf

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien