Reünistenweekend

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Alumni
Vanaf
28 sep. 2018 18:00:00
Tot
30 sep. 2018 17:00:00
Locatie
Limburg

Lieve Reünisten,

Inmiddels komt ons pensioen redelijk in zicht. Om vast te wennen aan het hebben van vrij tijd, willen we jullie uitnodigen voor een weekend in het prachtige Limburg. Dan denk je misschien aan een oude lullen weekend achter de geraniums, maar niets in minder waar! Verwacht een goede afwisseling tussen activiteiten en rustmomenten waarop jij je heup terug in de kom kan duwen, de steunkousen kan uittrekken en het pillendoosje kan bijvullen. 

Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 28 september 2018 18:00 (of iets later als je de banden van de rollator nog moet oppompen) tot zondag 30 september 17:00, kunt u dus mooi om 19:00 naar bed. 

Kosten voor dit weekend zullen 160 euro bedragen. Hierbij zit inbegrepen:

  • Verblijf voor twee nachten
  • Twee maal avondeten
  • Twee maal ontbijt
  • Een maal lunch
  • Bier, wijn en fris
  • Drie activiteiten

We willen jullie vragen om met eigen vervoer te komen. Paklijst volgt uiteraard. Het heeft natuurlijk weinig zin om dementerenden ver van te voren te vertellen wat ze mee moeten nemen. Aanmelden kan via de Plexussite tot eind mei. Betaling dient binnen twee weken via iDeal gedaan te worden, anders vervalt je aanmelding helaas. Voor vragen kun je terecht bij reunisten@svplexus.nl.

Groetjes,
De reünistencommissie 

P.S. We gaan niet naar de kerk zondag. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners