Radboudumc Flex

Het FLEXbureau van het Radboudumc is een afdeling die de interne flexibele schil organiseert. Dit houdt in dat wij mensen in diverse beroepsgroepen aannemen die wij dáár inzetten waar het nodig is.

De grootste groep is het zorgpersoneel; de verpleegkundige, verpleegassistent en doktersassistent. Zij worden door ons geworven, aangenomen en gepland.

Wanneer je voor ons komt werken vindt er eerst een uitgebreid gesprek plaats over wat jij wil, kan, wenst en wat je voor de toekomst wil. Aan de hand daarvan stemmen we samen af waar en hoe we je in gaan zetten op de afdelingen in het Radboudumc. Vanaf dat je 18 bent mag je via ons komen werken. Dit kan als zorghulp als je nog geen opleiding hebt, en als verpleegassistent als je in je 3e jaar van de HBO-V zit. Dit is een leuke manier om de verpleegafdelingen al te leren kennen en maakt de overstap naar het verplegen in het Radboudumc makkelijker. Daarnaast starten we elk jaar in september met een traineeship. Hierbij werk je 2 keer een half jaar op een afdeling, waarbij je helemaal wordt ingewerkt in het specialisme en je daarnaast intervisies, rondleidingen en verdiepingen in het verpleegkundige vak krijgt

Radboudumc.png


Toekomstbestendig verplegen in het Radboud UMC

Zoals jullie misschien wel weten, is er sprake van een verandering in het verpleegkundig vak. Jullie worden al volgens een nieuwe curriculum opgeleid, maar dit vraag natuurlijk om een verandering van werken, denken en inzet van de huidige verpleegkundige populatie.

Ook in het Radboudumc zijn wij druk geweest om na te denken hoe we dit vorm kunnen geven. Daaruit is een transitieplan voortgekomen van ten minste 4 jaar, waarin het Radboudumc afdeling voor afdeling gaat leren om de nieuwe, toekomstbestendige manier te gaan werken.

Zou jij het te gek vinden om onderdeel te zijn van zo'n enorme transitie in een organisatie als het Radboudumc? Een ambassadeursrol op je te nemen voor de nieuwe manier van werken? 1 tot 5 jaar werkervaring op te doen op alle verschillende verpleegafdelingen van het Radboudumc? En studeer je dit jaar in februari/maart of juni af? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Solliciteren kan via de volgende link: https://www.radboudumc.nl/vacatures/64962-verpleegkundige-toekomstbestendig-verplegen

Onze samenwerkingspartners