PR-commissie

PR-commissie (2019-2020)

De PR-commissie bestaat dit jaar uit Max, Corrien, Yalda, Lynn, Marjolein, Joëlle en Scott. Wij zijn er voor alle PR gerelateerde zaken van s.v. Plexus, onder andere de open dagen en de promotie.

Wij zijn de stille kracht achter de facebookberichten, instaposts en de posters voor evenementen. Jullie kunnen onze “promoposts” op alle Social Media kanalen van s.v. Plexus regelmatig voorbij zien komen, of zien deze natuurlijk al.

In december organiseren we ook een karaoke avond voor een goed doel, een ziekenhuis in Tanzania. Tijdens deze avond zijn er verschillende activiteiten waarmee we zoveel mogelijk geld voor dit doel op willen halen.

Op de Dag van de Verpleging in mei organiseren we een gezellige activiteit voor alle plegen in spé, met wat lekkers en een cadeautje. 

Mocht je met ons in contact willen komen, omdat je een geweldig Social Media idee hebt of vragen over onze commissie, schroom dan niet om met een van onze leden contact op te nemen op de HAN of tijdens borrels, óf mail naar PR@svplexus.nl

Schermafbeelding_2020-03-09_om_22.23.51.png

Onze samenwerkingspartners