Studiebegeleidingcommissie

Lieve Plexus leden,

Wij willen ons even voorstellen! Wij zijn Jens, Cérine, Demi, Mireille, Thom en Famke. Wij zijn aankomend schooljaar de gezichten van de Stuco (studiebegeleidingscommissie). Oftewel jullie rots in de branding! Zoals onze naam al voorspeld helpen/begeleiden wij studenten bij een studie gerelateerde hulpvraag. Dit kan zijn:

• Hoe kan ik het beste leren voor kennistoetsen?

• Hoe werkt het inleveren van toetsen?

• Wat is verpleegkundig rekenen en hoe kan ik hiervoor het beste oefenen?

• Begeleiden bij het snappen van de anatomie, fysiologie en pathologie van de mens!

• Begeleiding bij stages (bv. opstellen van een BPV plan)

• En nog veel meer!!

Dus als jullie met je handen in het haar zitten dan zijn wij er om jullie te helpen! Je kunt ons heel eenvoudig en laagdrempelig bereiken via de mail en via de app.

Belangrijk om te weten is dat de Stuco speciaal voor Plexus leden 3 gratis lessen geeft en voor niet leden of voor wanneer de 3 gratis lessen op zijn het maar €5,- euro per uur kost.

Dus zit je met een vraag of kom je ergens niet uit. Schroom niet en mail ons op studiebegeleiding@svplexus.nl of stuur gerust een appje naar 06-26081307!

Lijkt het jou nou net als ons ook leuk om studenten te helpen bij hen studie gerelateerde hulpvraag of wil je graag weten hoe het is om in de Stuco te zitten? Ook dan kan je ons een berichtje sturen!

Veel succes en heel veel leerplezier op de opleiding!

Veel liefs,

image1_1.jpg