Batavierenrace

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum
28 - 30 apr. 2023
Locatie
Nijmegen - Enschede

Batavierenrace

Hooooi sportievelingen, 
De afgelopen paar maanden hebben vooral in het teken gestaan van borrels waarbij de nodige drankjes zijn genuttigd. Als helden van de zorg moeten we natuurlijk wel bewijzen dat we de nodige kilometers kunnen (hard)lopen. 
Zie jij jezelf dit al doen? Meld je dan snel aan voor de grootste studenten estafetteloop van de wereld! De batavierenrace zal plaatsvinden op 28 tm 30 april, een goed moment om alle koningsdag versnaperingen uit te zweten.
Na afloop van de race staat er een grote beloning op ons te wachten, een beloning waarbij we de afgelopen maanden op borrels al flink voor hebben geoefend, namelijk het grootste studentenfeest van de benelux.

Er is plek voor harde lopers maar niet sportievelingen niet getreurd! er zijn namelijk afstanden van 3,6 tot 10,7 kilometer.

Hoe het werkt? Je schrijft je in voor het plexus team wat bestaat uit 25 deelnemers. dit team is verdeeld in 3 ploegen (nacht, ochtend, middag). Je loopt nooit alleen want er is altijd een maatje bij die met je mee fietst. Bij het einde van de etappe ga je met je ploeg richting enschede waar een groot feest op jullie staat te wachten. Na afloop van dit feest overnachten we op de campus van enschede, dus vergeet geen slaapspullen mee te nemen!! Er wordt nog gezocht naar één chauffeur (dan ren je niet mee), als je dit graag wil kan je het aangeven bij het aanmelden. 

Je kunt je aanmelden tot 8 maart 12:00 uur. Afmelden is mogelijk tot 1 maart 12:00 uur. Meld je je na deze datum en tijd af dan kun je geen aanspraak meer maken op geld terug. We verwijzen je hiervoor naar ons huishoudelijkreglement.

groetjes en tot dan!
de baco

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze samenwerkingspartners