Commissaris intern

Hallo! Mijn naam is Vera Cornet, 21 jaar oud en ik zit in het laatste jaar van de opleiding Verpleegkunde. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Limburg maar woon nu al 3,5 jaar in Nijmegen. In het studiejaar 2019-2020 mag ik in het bestuur de functie als commissaris intern op mij nemen. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor alle commissies van s.v. Plexus en de docenten van de HAN. Ik vind het erg leuk om contacten aan te gaan met verschillende mensen en hoop ook hierin mijn enthousiasme voor deze mooie studievereniging te laten zien.

In mijn tweede leerjaar ben ik lid geworden van s.v. Plexus en afgelopen jaar heb ik deel uitgemaakt van de introductiecommissie, om een te gekke introweek neer te zetten voor onze nieuwe studenten. Buiten deze introweek om ben ik vaak te zien op de borrels en activiteiten van de studievereniging. Daar zal aankomend jaar geen verandering in komen. Ik vind het gezellig om met vrienden bij te kletsen onder het genot van een biertje of een dansje in de kroeg. Ook ben ik wekelijks te vinden aan de andere kant van de bar aangezien ik een bijbaan in een kroeg in Nijmegen heb. Gezellig een praatje maken met mensen vind ik leuk, dus spreek mij vooral aan!

Mocht je vragen hebben en mij op een activiteit van s.v. Plexus tegenkomen spreek mij gerust aan, anders kun je mij ook mailen op intern@svplexus.nl.

Foto_Vera.JPG
Commissaris Intern s.v. Plexus 2019-2020