Commissaris intern

Hoi, mijn naam is Corrien Zonderland en zit in het 3e jaar van de opleiding. Oorspronkelijk kom ik uit Friesland maar woon nu alweer twee jaar in het prachtige Nijmegen. Dit jaar mag ik binnen het bestuur de taak van commissaris intern op mij nemen. Deze taak houd in dat ik het aanspreekpunt ben voor de commissies en de docenten van de HAN. Het contact met veel verschillende mensen maakt mijn taak leuk en afwisselend.

Ik ben tijdens mijn 1e jaar lid geworden van s.v. Plexus en heb mij afgelopen jaar ingezet als de voorzitter van de feestcommissie. Ik was toen op alle feesten en borrels te vinden en ga er vanuit dat daar dit jaar geen verandering in komt. Ik mag namelijk naast mijn studie graag een dansje wagen in de stad en draai ik mijn hand niet om voor een biertje, een wijntje of een gin-tonic. Naast al het gefeest heb ik ook actief mee gedaan aan de studie gerelateerde activiteiten en hoop jullie daar komend jaar net zo vaak te zien.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon een dansje doen? Wees vooral niet bang om mij op school of tijdens de activiteiten van s.v. Plexus aan te spreken of stuur mij een email op intern@svplexus.nl‚Äč

PlexusBestuur2018-2805.jpg
Commissaris intern s.v. Plexus 2018-2019