Commissaris intern

Hoi hoi! Mijn naam is Aafke Fransen, ik ben 20 jaar oud en zal dit jaar de functie als commissaris intern op mij nemen binnen s.v. Plexus. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor alle commissies van s.v. Plexus en de docenten van de HAN. Afgelopen jaar heb ik als lid van de feestcommissie hele leuken activiteiten mogen organiseren en hoop ik mijn enthousiasme door te geven aan de andere commissies!

Op dit moment loop ik mijn derdejaars stage op de Medium Care bij Pro Persona, het tweede halfjaar zal ik mijn scriptie schrijven. Naast mijn studie kun je me vaak op een terrasje vinden, in de kroeg of in de winkelstraten van Nijmegen! Ik sport graag bij het Radboud Sportcentrum en ook vind ik het heel erg leuk om ’s zomers de festivals af te gaan. Ik hou ervan om nieuwe plekken op de wereld te ontdekken, zo heb ik vorig schooljaar stage mogen lopen in Australië en dit was een geweldige ervaring.

Mocht je mij een keer tegen komen op de HAN, een activiteit of heb je een vraag, spreek mij gerust aan! Anders kun je mij ook altijd mailen op intern@svplexus.nl.

20200907_DSC_5749_Philipp_Schulze.jpg

Onze samenwerkingspartners