Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie
​Hallo allemaal,

De activiteitencommissie bestaat dit jaar uit Kim, Michelle, Anneloes, Carly, Scott en Annelyn. De activiteitencommissie heeft als taak om naast het reguliere onderwijs extra studiegerelateerde activiteiten te organiseren voor Plexusleden en hbo-v studenten. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een museumbezoek, een bezoek aan de Pompekliniek of een bezoek aan de snijzaal van het Radboud UMC. Naast de studiegerelateerde acitiviteiten organiseert de activiteitencommissie ook veel leuke dingen om ervoor te zorgen dat leden elkaar blijven zien en nieuwe mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Ons doel voor dit jaar is om een mooi aanbod van studiegerelateerde activiteiten neer te gaan zetten waarbij alle werkvelden (AGZ, MGZ & GGZ) vertegenwoordigd zijn. Ook willen we weer een heleboel leuke activiteiten organiseren waar we ons voor de volle 100% voor in gaan zetten.

Kortom: houdt de Facebook, instagram en activiteitenkalender dit jaar in de gaten en zorg dat je erbij bent!