Reiscommissie


Lieve Plexus-leden,

Ook dit jaar staat de reiscommissie weer te springen om voor jullie de aller tofste reizen te organiseren! Wij gaan dit jaar druk aan de slag met het in elkaar zetten van de leukste, tofste, coolste, avontuurlijkste en grappigste ski- en zomerreis die je je maar kunt bedenken! Die willen jullie niet missen toch?!

De reiscommissie bestaat dit jaar uit acht leden. Barbara Zapletal is de enige echte voorzitter van het stel. Gijs Vogel zorgt dat alles goed op papier komt te staan als secretaris zijnde. Anna Bos, de penningmeester, regelt de geldzaken dit jaar. De promoties worden verzorgd door Lola Beerden. De externe taken voeren we gezellig met z’n achten uit! Eva Wiecherink, Floor Jansen, Geesje van Osch en Tjibbe de Boer zijn onze actieve leden die maar al te graag hun handen uit de mouwen steken voor het een of het ander. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in om met jullie op reis te gaan en we gaan er samen iets onvergetelijks van maken! Houd voor alle informatie de Plexus Facebook, Instagram en site in de gaten. Mocht je vragen hebben voor de reiscommissie dan kun je deze altijd mailen naar reis@svplexus.nl. 

Liefs de reiscommissie 2023-2024,

Barbara, Gijs, Anna, Lola, Eva, Floor, Geesje en Tjibbe

Reco.JPG

Onze samenwerkingspartners