Secretaris

Hallo! Mijn naam is Elèni van Haren en ik ben 22 jaar oud. Op het moment zit ik in het vierde jaar van de HBO-V. Dit jaar ben ik de secretaris van het zesde bestuur van s.v. Plexus. Dit betekent dat ik de nieuwsbrief zal verzorgen, het ledenbestand op orde zal houden, notuleer tijdens de vergaderingen en zowel de secretaris- als bestuursmail beheer. 

In mijn tweede jaar ben ik actief geweest in de feest- en PR-commissie, in mijn derde jaar heb ik mijn steentje binnen Plexus mogen bijdragen als voorzitter van de PR-commissie. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan en ik hoop dat ik met de ervaringen die ik daar heb opgedaan nu een mooie basis heb om te functioneren als secretaris. Ik kijk ontzettend uit naar dit komende bestuursjaar!

Het eerste semester ga ik stagelopen in het Rijnstate in Arnhem. De afdeling waar ik deze stage ga doen is de Kinderdagverpleging. Deze zomervakantie heb ik op verschillende afdelingen in het Rijnstate gewerkt en ervaring op mogen doen. Het tweede doe ik de minor High Care Volwassenen.

In mijn vrije tijd vind ik het altijd gezellig om een hapje en/of een drankje te gaan doen en daarna lekker door te zakken in de kroeg. Maar ook een avond lekker bankhangen vind ik niet verkeerd.

Mocht je vragen hebben over mijn functie, het bestuur, Plexus, of heb je zin om te kletsen? Spreek me dan gerust aan op een van de activiteiten van s.v. Plexus, je zult me hier vaak kunnen vinden.
Ook mag je altijd mailen naar secretaris@svplexus.nl.

IMG_0075.JPG
Secretaris s.v. Plexus 2019-2020