Penningmeester

Hoi!  Mijn naam is Pauline Hoks en dit jaar vervul ik de rol van penningmeester in het zevende bestuur van s.v. Plexus. Ik zit momenteel in het tweede leerjaar van de opleiding Verpleegkunde. 

Mijn rol als penningmeester houdt in dat ik alles wat met geld te maken heeft binnen de vereniging in goede banen leid. In het begin van het verenigingsjaar maak ik een begroting. Aan de hand van deze begroting houd ik de rest van het jaar in de gaten of er niet te veel of te weinig geld wordt uitgegeven. Daarnaast zorg ik dat de contributie wordt afgeschreven en ben ik bezig met het betalen van de facturen en declaraties die s.v. Plexus binnen krijgt. 

Nog even wat over mij: Ik ben 23 jaar en woon in Nijmegen. De wereld ontdekken staat op mijn bucket list. Daarnaast is een borrel met een biertje of een wijntje nooit vervelend. Ook vind ik het leuk om samen met vrienden festivals te bezoeken. 

Mocht je een vraag hebben of wil je even gezellig een praatje maken en je komt mij tegen in de wandelgangen van de HAN of op een activiteit van s.v. Plexus spreek mij dan gerust aan.

Anders kan je mij altijd een mailtje sturen op penningmeester@svplexus.nl

20200907_DSC_5741_Philipp_Schulze.jpg

Onze samenwerkingspartners