Penningmeester

Hallo! Ik ben Veerle Hartlief en ik ben dit jaar lid van het zesde bestuur van s.v. Plexus. Ik ben 21 jaar en zit in het vierde jaar van de opleiding Verpleegkunde. Dit jaar zal ik in het bestuur de rol van penningmeester gaan vervullen. Mijn rol als penningmeester houdt in dat ik alles wat met geld te maken heeft binnen de vereniging in goede banen leid. In het begin van het verenigingsjaar maak ik een begroting. Aan de hand van deze begroting houd ik de rest van het jaar in de gaten of er niet te veel of te weinig geld wordt uitgegeven. Daarnaast zorg ik dat de contributie wordt afgeschreven en ben ik bezig met het betalen van de facturen en declaraties die s.v. Plexus binnen krijgt. Ik begin dit jaar met een half jaar vrij, zodat ik alle tijd heb om mij het penningmeesterschap eigen te maken. Het tweede half jaar ga ik mijn scriptie gaan schrijven.

Naast de taken die ik nu voor s.v. Plexus zal gaan vervullen en mijn studie, werk ik in de zorg. Ik woon sinds het begin van mijn studie ook op kamers in Nijmegen. In mijn vrije tijd hou ik er van om lekker een hapje en drankje te doen met vrienden. Daarnaast ben ik ook gek op een feestje.

Vanaf het begin van mijn studie ben ik lid van s.v. Plexus. Ik werd actief binnen Plexus doordat ik meerdere malen deelgenomen heb aan de intro als “mama”. Door veel activiteiten te bezoeken die s.v. Plexus aanbied heb ik kennisgemaakt met de vereniging. Tot mijn spijt heb ik echter nooit in een commissie gezeten. Toch denk ik dat ik met mijn motivatie en enthousiasme de taak als penningmeester binnen het zesde bestuur van s.v. Plexus goed  kan vervullen. Samen met de andere leden van het zesde bestuur hoop ik er een mooi verengingsjaar van te kunnen maken!

Mocht je een vraag hebben en je komt mij tegen in de wandelgangen van de HAN of op een activiteit van s.v. Plexus spreek mij dan gerust aan.

Anders kan je mij altijd een mailtje sturen op penningmeester@svplexus.nl

Foto_Veerle.JPG
Penningmeester s.v. Plexus 2019-2020