Bestuur 2017/2018

Commissaris Intern: Bas van Herpen
Commissaris Extern: Berend Kamerling

bestuurfoto_2_goed.JPG
Het vierde bestuur van s.v. Plexus

Annelyn Roelofs - Voorzitter

Mijn naam is Annelyn Roelofs, lid van het vierde bestuur van s.v. Plexus. Ik ben vierdejaars student verpleegkunde en binnen het vierde bestuur ga ik de functie van voorzitter vervullen. Afgelopen jaar ben ik lid geweest van de feestcommissie waar ik met veel plezier de borrels en feesten georganiseerd heb met mijn mede commissieleden. Met de ervaring die ik heb opgedaan afgelopen jaar en mijn enthousiasme hoop ik mijn functie goed te kunnen vervullen en hoop ik samen met het vierde bestuur een mooie bijdrage te leveren aan deze prachtige vereniging!

Naast studeren en activiteiten voor s.v. Plexus ben ik vaak aan het werk bij Pluryn met mensen met een zowel geestelijke als fysieke beperking en drink ik graag een wijntje met mijn vriendinnen. Ik hoop dat ik weer met zoveel mogelijk leden in contact mag komen dus als er iets is of je ziet me lopen spreek me aan!

Scott van den Berg - Secretaris

Ik ben Scott van den Berg, ben een 21-jarige HBO-V student. Ik begin dit jaar met een half jaar vrij zodat ik mij volledig kan storten op mijn bestuursfunctie als secretaris. Dat betekent dat ik alle notulen maak tijdens de bestuursvergaderingen en dat ik het ledenbestand, de nieuwsbrief en de ingekomen stukken beheer. Bij mij kun je terecht voor vragen en veranderingen in je persoonlijke gegevens, voor alles wat je graag in de nieuwsbrief ziet verschijnen (ik zoek nog columns!!) en natuurlijk ook voor alle andere vragen die je maar kunt bedenken. Hoe vind je mij dan wel, hoor ik je denken. Nou, dat is vrij lastig gezien ik een klein, iel en vaak afwezig persoon ben. Oh Nee, toch niet, ik ben vrij solide en mijn achternaam is niet voor niets van den Berg en los van die twee feiten ben ik vaak aanwezig bij activiteiten. Mocht je me ondanks dit alles niet kunnen vinden, mag je me ook altijd mailen.

Verder ben ik nu derdejaars verpleegkunde student en ga ik vanaf het tweede semester als het goed is stagelopen in de zorg.

Anne Vollering – Penningmeester

Mijn naam is Anne Vollering, ik ben 20 jaar en ik zit in het derde jaar van de studie. Dit jaar ben ik de penningmeester van s.v. Plexus. Dit houdt in dat ik alles voor de vereniging regel wat met geld te maken heeft. Ik maak aan het begin van het jaar een begroting en ik houd gedurende het jaar in de gaten of er niet te veel geld uit gegeven wordt. Ook betaal ik alle facturen die s.v. Plexus binnen krijgt en zorg ik ervoor dat de contributie op de rekening van de vereniging komt. Ik vind het erg leuk om me in te zetten voor s.v. Plexus en ook mijn steentje bij te dragen aan deze gezellige vereniging!

Naast de taken binnen het bestuur werk ik in de ouderenzorg, wat ik met plezier doe. Ik woon nu twee jaar in een studentenhuis in Nijmegen en heb de stad al aardig leren kennen. In mijn vrije tijd vind ik het dan ook leuk om met vrienden te genieten van de Nijmeegse sfeer door bijvoorbeeld een taartje te eten of een biertje te drinken in de stad of lekker te wandelen langs de Waal. Daarnaast houd ik wel van een feestje en ik ben dan ook op bijna alles plexus feestjes, borrels of activiteiten aanwezig. Dus mocht je een vraag hebben spreek me dan gerust aan!

Bas van Herpen - Commissaris Intern

Mijn naam is Bas van Herpen, ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de opleiding.  Als Commissaris Intern ben ik het contactpersoon voor de studenten, commissies en docenten voor s.v. Plexus. Ik ben veel bezig met het coördineren van studiegerelateerde activiteiten voor de HBO-V leden en de sociale activiteiten, om de binding tussen de studenten te versterken. Als commissaris Intern heb ik veel contact met de commissies, wat mijn functie leuk en afwisselend maakt! Verder ben ik zoveel mogelijk aanwezig bij de georganiseerde activiteiten van s.v. Plexus. Niet vanwege de functie, maar omdat het altijd gezellig is! Het is altijd leuk om vrienden vanuit de studie weer te zien bij een activiteit. Door het enthousiasme van niet alleen de commissies maar ook de deelnemers ga je altijd net iets te laat naar huis!

In mijn vrije tijd speel ik af en toe gitaar. Natuurlijk niet consequent waardoor ik eigenlijk nooit beter word. dit geldt ook voor hardlopen en wielrennen. Het enige wat consequent blijft is het afspreken met vrienden studiegenoten en huisgenoten met een speciaal biertje!

Berend Kamerling - Commissaris Extern

Hallo ik ben Berend! Alweer vierdejaars verpleegkunde student maar nog steeds even onwetend wat betreft de toekomst plannen. Wel weet ik intussen zeker dat mijn interesses binnen de psychiatrie liggen. Het lijkt me ontzettend mooi om mensen te kunnen ondersteunen en begeleiden met hun dagelijkse bezigheden, en alle problemen en obstakels die daar voor hun bij komen kijken. Maar dat is nog even toekomst muziek, voor nu probeer ik vooral ontzettend te genieten van mijn studententijd.

Dat gaat natuurlijk uitstekend samen met een bestuursjaar en alle gezelligheden die daarbij komen kijken! Aankomend studiejaar zal ik de functie van commissaris extern gaan vervullen in natuurlijk de allerleukste studievereniging van Nijmegen. Ik heb de functie overgenomen van Evelien, die voor mij de lat lekker hoog heeft gelegd.

Samen met de andere bestuursleden gaan we ervoor zorgen dat alles binnen Plexus in goede banen gaat lijden. Ikzelf zal me vooral bezig gaan houden met contacten buiten de HAN zoals sponsoren, kroegen, verenigingen en andere samenwerkingspartners. Met mijn ervaringen als fecolid weet ik hoe leuk het is om te feesten en activiteiten te organiseren en de contacten die daarbij  komen kijken te onderhouden. Samen met de grote enthousiaste groep commissieleden en het leuke bestuur, zorgt dat ervoor dat ik super veel zin en vertrouwen heb in het aankomende studiejaar.