1e jaarscommissie

Hallo allemaal!

Wij willen ons even voorstellen! Onze commissie leden zijn Gerran, Anna, Felien, Toon, Nynke, Yade, Lisa en Janna, en wij vormen met ze achten de eerstejaars commissie dit jaar!

Onze samenwerking gaat onder leiding van onze voorzitter Nynke de Bree. Onze prachtige aantekeningen van de vergaderingen worden gemaakt door onze secretaris Lisa van Dijk. Ook Anna Bos helpt ons met de financiën doordat zij onze penningmeester is. En jullie worden op de hoogte gesteld door onze commissaris promotie Gerran van Nieuwkoop. De rest van ons (Toon Hendriks, Felien Kroeze, Yade vd Bosch en Janna Hagedoorn) springt bij wanneer nodig en zijn actief lid!

We zullen de leukste activiteiten organiseren voor alle eerste jaars! Zodat we met ze alle elkaar allemaal goed kunnen leren kennen, en het de rest van de studietijd gezellig kunnen hebben samen!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast en zien we jullie snel op een van onze activiteiten! Mocht je vragen hebben over deze commissie of de activiteiten, dan kun je deze mailen naar: eerstejaars@svplexus.nl

Liefs van ons, de eerstejaars commissie 
Gerran, Anna, Felien, Toon, Nynke, Yade, Lisa en Janna

27fc7b6b-e801-49e2-8e2d-20c797ec85ed.JPG

Onze samenwerkingspartners