Alumni 2020-2021)​

Hallo allemaal,

Graag introduceren wij met veel trots de Alumni van 2020-2021. Een volledig nieuwe commissie met leden die staan te popelen om leuke activiteiten neer te gaan zetten! Dit jaar bestaat de commissie uit vijf enthousiaste afgestudeerden: 4 dames en 1 heer. Diede Gerdsen zal onze voorzitter zijn tijdens dit jaar, Vera Cornet is de secretaris, Elèni van Haren de penningmeester, Sander Thurlings zal de interne zaken op zich nemen, Mandy Verweij regelt de afstudeercadeau’s en schrijft de promotieberichten en Carly Stegeman algemeen lid. Het doel is om dit jaar alle alumni leden dichter bij elkaar te brengen door middel van leuke activiteiten, denk bijvoorbeeld aan paintballen, bierproeverijen, wijnproeverijen, het terugkerende kerstdiner als reünie met alle leden van s.v. Plexus en het alumniweekend.

Daarnaast zijn wij de stille kracht achter de LinkedIn pagina, laten wij studerende leden kennismaken met het werkveld en helpen wij vierdejaars met het maken van een keuze voor hun toekomst. Wij willen er samen voor gaan zorgen dat het een top alumni jaar gaat worden en wij zien je graag bij een van onze activiteiten!

Veel liefs,

Diede, Vera, Elèni, Sander, Mandy en Carly