Graag introduceren wij met veel trots de alumni van 2021-2022.

Een leuke commissie met leden die staan te popelen om leuke activiteiten neer te gaan zetten. Dit jaar bestaat de commissie uit vijf enthousiaste afgestudeerden: 4 dames en 1 heer. Maartje Langereis zal onze voorzitter zijn tijdens dit jaar, Maaike van der Geest is de secretaris, Mandy Verweij de penningmeester, Sander Thurlings zal de interne zaken op zich nemen en Karlijn Brandt regelt de afstudeercadeau ’s en schrijft de promotieberichten. Het doel is om dit jaar om een actievere alumni groep te creëren en dit willen we doen door middel van leuke activiteiten. Hierbij zal de biercantus weer centraal gaan staan, bierproeverijen en het terugkerende kerstdiner als reünie met alle leden van s.v. Plexus. Wij willen er samen voor gaan en zorgen dat het een top alumni jaar gaat worden. Mochten jullie ons tegenkomen in de kroeg, wij zijn ervaren in bier drinken en voornamelijk Sander zal met jullie proosten.

WhatsApp_Image_2021-09-03_at_09.41.34_1.jpeg