Alumni (2019-2020)
Hallo allemaal,

Graag introduceren wij met veel trots de Alumni commissie van 2019-2020. Een volledig nieuwe commissie met leden die staan te popelen om de leukste activiteiten neer te gaan zetten dit jaar. De commissie zal dit jaar bestaan uit zes enthousiaste afgestudeerden: Demy Verwaaijen (voorzitter), Jorie van Ravensteijn (promotie), Jeffrey Hulzentop (intern), Margo van den Nouweland (secretaris), Bernie Wittenveen (extern) en Inge van Casteren (penningmeester). Het doel is om dit jaar alle alumni leden dichter bij elkaar te brengen door middel van leuke activiteiten, denk bijvoorbeeld aan het welbekende bierfietsen of de altijd gezellige reünie. Op deze manier willen we er samen voor gaan zorgen dat het een top alumni jaar gaat worden! We zien je graag bij een van onze activiteiten.

Liefs,

De alumnicommissie