Commissaris extern

Mijn naam is Saskia Willemse, ben 19 jaar en ga met veel plezier het komende jaar de functie van commissaris extern vervullen! Als commissaris extern ben ik contactpersoon voor andere verenigingen en de samenwerkingspartners van s.v. Plexus. Voor deze taak ga ik een half jaar vrij nemen van de studie, om me zo honderd procent in te kunnen zetten in het bestuursjaar en mijn aankomende stageperiode in het tweede semester.

Afgelopen jaar heb ik deel uitgemaakt van de activiteitencommissie en heb ik samen met de andere commissieleden leuke activiteiten georganiseerd, waar ik veel van heb geleerd. In mijn functie in het bestuur is het ontwikkelen van mezelf dan ook een van de dingen die ik wil meenemen. Verder ben ik bijna altijd bij de borrels, feesten en activiteiten die georganiseerd worden te vinden en vind ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus spreek me vooral aan! Wil je sneller met mij in contact komen? Dan kun je mij mailen op extern@svplexus.nl!

PlexusBestuur2018-2801.jpg
Commissaris extern s.v. Plexus 2018-2019