Voorzitter

Hoi, mijn naam is Diede Gerdsen en dit jaar ga ik de functie van voorzitter van s.v. Plexus vervullen. Als voorzitter houd ik het overzicht over mijn medebestuursleden. Hierbij zorg ik ervoor dat het bestuur goed kan samenwerken en dat er een goede sfeer heerst. Ook leid ik de vergaderingen die elke week plaatsvinden.

Laat ik mezelf eens kort voorstellen: ik ben 20 jaar en op dit moment ben ik vierdejaars verpleegkunde student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Afgelopen jaar heb ik ervaring binnen Plexus kunnen opdoen doordat ik met veel plezier voorzitter ben geweest van de reiscommissie. In dit jaar hebben we een mooie skireis en een studiegerelateerde reis naar Berlijn georganiseerd.

In het eerste semester ga ik scriptie schrijven en in het tweede semester ga ik stage lopen op een afdeling in het Radboudumc. Naast alle verplichtingen ben ik graag sportief bezig en zul je mij ook vaak vinden in de sportschool of op de atletiekbaan.

Ik heb veel zin om dit jaar aan de slag te gaan als voorzitter. Als je vragen en/of opmerkingen naar mij toe hebt, kun je mij aanspreken op de activiteiten of stuur een mail naar voorzitter@svplexus.nl

Foto_Diede.JPG
Voorzitter s.v. Plexus 2019-2020