Voorzitter

Hallo! Mijn naam is Tugcan Ozer. Het lijkt een ingewikkelde naam maar om het makkelijk te maken spreek je het uit als Toet-jan. Ik ben opgegroeid aan de andere kant van de Waal, in Arnhem. Ik ben de bekende traploper. Na het behalen van mijn vmbo-kader diploma heb ik eerst mijn Verzorgde-IG diploma op mbo niveau 3 behaald en daarna mijn Verpleegkunde diploma op mbo niveau 4. Op dit moment zit ik in het 4de jaar van de hbo Verpleegkunde.

Dit studiejaar ben ik de voorzitter van s.v. Plexus. Als voorzitter zal ik aankomend studiejaar de dagelijkse leiding van s.v. Plexus op mij nemen. Samen met mijn medebestuursleden houd ik het overzicht in secretariële en financiële zaken. Ook zal ik de leiding nemen tijdens de vergaderingen waar ik als voorzitter aan deelneem.

Tijdens mijn introductie in 2016 ben ik lid geworden van s.v. Plexus. Als lid was ik in mijn eerste studiejaar zeer actief bij de activiteiten die in dat studiejaar werden aangeboden. Vorig studiejaar ben ik actief lid geweest als lid van de reiscommissie. Samen hebben wij een wintersportreis en een studiegerelateerde reis georganiseerd.

Als voorzitter van studiejaar 2018-2019 wil ik de vereniging professionaliseren en de naamsbekendheid onder de studenten vergroten. Daarnaast wil ik het aanbod van studiegerelateerde activiteiten verbeteren en optimaliseren.

Mochten er aan de hand van bovenstaande stuk vragen/opmerkingen zijn of wil je graag met mij in contact komen? Dan kun je het beste contact opnemen door een e-mail te sturen naar voorzitter@svplexus.nl

PlexusBestuur2018-2800.jpg
Voorzitter s.v. Plexus 2018-2019