Voorzitter

Hoi,

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Thom, ik ben 22 jaar oud en zit op het moment in mijn derde jaar van verpleegkunde. In het studiejaar 2022-2023 zal ik de functie als voorzitter in het bestuur op mij nemen. Als voorzitter leid ik de wekelijkse vergaderingen, zorg ik voor goede samenwerking binnen het bestuur en zal ik ook de goede sfeer in het bestuur behouden.

Komend jaar zal ik het eerste semester vrij nemen en in het tweede semester zal ik een extra minor volgen, complexe zorg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en naar feestjes te gaan, een drankje op het terras sla ik bijna nooit af. Na mijn studie zou ik het liefst wat in de acute zorg sector doen, maar eerst nog een tijdje studeren vind ik geen probleem.

Voor de commissies zal ik samen met Geesje het aanspreekpunt zijn voor vragen aan het bestuur. Je zal voornamelijk contact hebben met Geesje, maar schroom niet om mij ook een vraag te stellen. Ik hoop dat we laagdrempelig contact kunnen houden met ze allen.

Mijn mail: voorzitter@svplexus.nl Maar je kan mij natuurlijk ook aanspreken in de stuka!

Foto_28-09-2022_12_58_22.jpg

Onze samenwerkingspartners