NU’91 is een vakbond én beroepsorganisatie voor de zorg. Wij zijn jouw vriend als het gaat om vragen met betrekking tot je stage en werk. Wil je weten of je stagevergoeding klopt?  Heb je een slechte beoordeling gehad? Of ga je je eerste echte contract tekenen? Dan kan jij als lid, gratis met ons bellen van 9.00 tot 21.00 uur (030 - 296 41 44).

In 2020 kwam er een nieuw beroep bij. Die van Regieverpleegkundige. Wil je weten hoe dat zit en wat dat voor jou betekend, wij zitten nu aan de onderhandelingstafel om dit zo goed mogelijk voor jou te regelen. Wij luisteren graag naar de nieuwe generatie en zien en horen jullie dus met veel plezier aan. Ga je een te gekke bingo organiseren? Wij hebben een ballenmolen staan, en komen die graag draaien! Je kan met ons alle kanten op dus.

Ben jij dit jaar afgestudeerd en wil jij lid worden van NU'91? Dan hebben wij een leuke actie voor jou! 
Het eerste jaar bedraagt de contributie € 4,17 per maand, daarna geldt automatisch het tarief van het Reguliere lidmaatschap a € 13,74 per maand! Mail de onderstaande gegevens naar: leden@nu91.nl

Naam :
Geboortedatum :
Adresgegevens
Telefoonnummer :
E-mailadres :
IBAN-nummer :
Instelling :
Niveau :
Anders, namelijk :
CAO :
Opmerkingen : Afgestudeerd via Plexus
Hierbij machtig : Ja/Nee (Machtig je ons voor automatische incasso? Dan innen wij elke maand omstreeks de 26ste 13,74 euro van je IBAN. Machtig je ons niet voor automatische incasso? Dan maak je zelf halfjaarlijks contributie inclusief 2,50 euro administratiekosten aan ons over.)
Nieuwsbrief per email : Ja/Nee
Katoenen tasje : Ja/Nee
Glossy Floor thuisbezorgd : Ja/Nee


Onze samenwerkingspartners