Skireis

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Reiscommissie
Datum en tijd
9 mrt. 2024 12:35 - 14 mrt. 2024 12:35
Locatie
Zillertal

Skireis

Lieve leden,

Het weer in Nederland wordt weer minder en er moet weer ruimte in de kast gemaakt worden voor truien en warme sokken, maar dat het hier kouder wordt, betekent ook dat er iets heel leuks aan zit te komen: namelijk de Plexus skireis!

Houd dus allemaal 9 tot 14 maart vrij in je agenda, want dan zullen we afreizen naar het mooie Zillertal! Er staan hier 4 volle dagen skiën, snowboarden of lekker terassen in het zonnetje met een aperolletje op jullie te wachten.

Wij zulllen hier verblijven in een heerlijk Gasthof met gezamenlijke ruimte (die voorzien is van een bar, niet geheel onbelangrijk) op loopafstand van de bushalte vanaf waar we met (prive!) skibus af kunnen reizen naar het skigebied Hochzillertal-Hochfügen en waarbij het centrum op 10 minuutjes lopen ligt. Ook is ons verblijf voorzien van ontbijt en diner, dus na zo’n heerlijk dagje op de piste kan je lekker aanschuiven.

De kosten van deze reis zullen €515,- zijn. Hier kunnen nog wat kosten bijkomen, afhankelijk van de volgende opties:

  • Materiaal: 4 dagen huur ski’s, stokken en schoenen, €42,- per persoon
  • Materiaal: 4 dagen snowboard + softboots, €59,- per persoon
  • Materiaal: huur helm, €2,- per persoon per dag

Kunnen jullie net als wij niet wachten op deze reis die onvergetelijk beloofd te worden, meld je dan snel aan vanaf 1 november, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! De aanbetalingskosten bij de inschrijving zijn €50,- . Je kan je tot 10 januari 12:00 uur kosteloos afmelden, als je je hierna afmeldt, ben je zelf verantwoordelijk om vervanging te regelen voor jouw plek om zo je geld terug te kunnen krijgen.  Mocht je het hier niet mee eens zijn, verwijzen we je graag door naar ons huishoudelijk regelement.

LET OP!!! Om mee te mogen met de reis moet je 18+ zijn.

Hopelijk tot dan!

 

Liefs,

De ReCo

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze samenwerkingspartners