De grote feestshow

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
14 feb. 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Feestcommissie
Datum en tijd
22 feb. 2021 19:45 - 23:00
Locatie
Achter je laptop

Komt dat zien komt dat zien! Ben je ook alle dagen alleen achter je laptop zo moe? Wij ook! De activiteitencommissie werkt samen met de feestcommissie voor een GE WEL DIGE feestavond op 22 februari.

We hebben een online avondvullend programma, wat een groot feest gaat worden! Wat we precies gaan doen, is nog een verrassing.
Wel kunnen we beloven dat het heel interactief is, met drie verschillende soorten activiteiten! Natuurlijk bieden we ook een lekker hapje en drankje aan, er zijn maar liefst vijf verschillende keuzes; 

  • Witte wijn pakket met wat lekkers en een verrassing à  €5,- 
  • Rode wijn pakket met wat lekkers en een verrassing à €5,- 
  • Bier pakket met wat lekkers en een verassing à €5,- 
  • Alcohol vrij pakket met wat lekkers en een verrassing à €2,50 
  • Een aanmeld pakket, met alleen de benodigdheden voor de show à €2,50 (deze heb je niet nodig bij een pakket met alcohol/fris)
  • Voor niet leden zijn de pakketten €2,50 duurder.  

Wij komen het pakket hoogstpersoonlijk brengen, voor de leden die in Nijmegen wonen! Leden die buiten Nijmegen wonen, krijgen een aanmeld pakket opgestuurd met de post.  
Wie mogen er allemaal mee doen? Alle Plexus leden en de alumni leden! We houden natuurlijk de nieuwe maatregelingen in acht. Ga lekker
samen zitten met Plexus leden, maximaal 2 op 1,5 meter afstand of trommel je huisgenoten op!
Willen ze gebruik maken van een versnaperingspakketten, stuur dan een mailtje naar feest@svplexus.nl. 


Je kunt je aanmelden tot 14 februari 12.00 uur.  Afmelden is mogelijk tot 14 februari 12.00 uur.  Meld je je na deze datum en tijd af dan kun je geen aanspraak meer maken op geld terug. We verwijzen je hiervoor naar ons huishoudelijk reglement.  
Feestelijke groet,  
De Facco

Ps. We houden ons aan de maatregelen van het RIVM die dan gelden! Helaas weten we nu nog niet wat deze precies inhouden. Mochten deze veranderen, passen wij ons natuurlijk ook aan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze samenwerkingspartners