Introductie week s.v. Plexus

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Introductiecommissie
Vanaf
24 aug. 2019 21:00:00
Tot
30 aug. 2019 13:00:00
Locatie
Nijmegen

Weekplanning voor de Plexusintroductie voor studiejaar 2019 - 2020 is als volgt:

Op zaterdag 24 augustus vindt de Babyshower van de intro-ouders plaats bij de Hemel in Nijmegen, de avond wordt afgesloten met een traditionele stapavond in het Bascafe in Nijmegen!

Zondag 25 augustus begint de introductie! Zoals elke jaar worden de introkiddo's ontvangen bij het universiteitcafe Piecken, waar een aansluitende BBQ volgt. De introdcutie wordt ingeluid met een traditionele kroegentocht langs de leukste kroegen van Nijmegen! We sluiten de avond af met een eindfeest bij de 3Gezusters in de Molenstraat. 

Maandag 26 augustus sluiten de de kiddo's voor een aantal uur op, zij proberen door middel van het ontrafelen van Plexuspuzzel te ontsnappen uit het lokaal. Wie het red om binnen een bepaalde tijd te ontsnappen wacht een beloning bij de Zalloon! In de avond trekken we onze mooiste kleren aan voor de gala in de Brebl.

Dinsdag 27 augustus hebben de introkiddo's de kennismaking op de HAN. Verschillende intro-ouders hebben tevens de kennismaking op stage. Om na deze zware eerste schooldagje weer energie te krijgen gaan we met ze allen dineren bij de Waagh waarna het Themafeest volgt in de Sjors en Sjimmies! 

Woensdag 28 augustus sporten we als eerst de aantal kilo's eraf die we de afgelopen dagen erbij hebben gekregen op de Sportdag van het Radboudsportcentrum. Deze sportieve lijn trekken we door naar de bowlingbaan Allround! De avond sluiten we af op de dansvloer van de El Sombrero! 

Donderdag 29 augustus vindt de HAN staddag plaatst! De dag om Nijmegen en de binnenstad van Nijmegen te leren kennen door middel van het doen van leuke activiteiten. Zo kan je jaarlijks abseilen van het LUX gebouw, durf jij dit aan? 's Avonds gaan zullen we met ze alleen de frisse lucht van de Waal opzoeken! We sluiten deze geweldige introductie week af met een feestje op de boot!

Op vrijdag 30 augustus sluiten we de introductieweek af waar we zijn begonnen. Bij het universiteitscafe Piecken is er een brakke ontbijt te verkrijgen. De intro-kiddo's kunnen op dit centrale punt eventueel gehaald worden. Let wel op, aanmelden door de intro-ouders voor dit ontbijt is vereist.