s.v. Plexus

is de studievereniging van de opleiding Verpleegkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Plexus staat voor vlechtsysteem van bloedvaten en zenuwen in het lichaam.

De vereniging is op 22 april 2014 opgericht met als doel om binding te creëren tussen de studenten van de opleiding. Hiervoor is een visie en missie geschreven die de leden van de studievereniging en het vijfde bestuur nastreven.

Elke student die de opleiding Verpleegkunde volgt aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kan lid worden van de studievereniging. Een lidmaatschap bij s.v. Plexus heeft een aantal voordelen. Nieuwsgierig hiernaar? Klik dan hier voor meer informatie.

Lasergamen voor 1e jaars
  • Laserquest Ziekerstraat 3, 6511 LD Nijmegen
Plexus Lignum: Asterix en Obelix borrel
  • Bas café
Plexus Lignum: Togacantus
  • Sociëteit Carolus Magnus, Hertogstraat 141, 6511 RZ Nijmegen
Plexus Lignum: Olympisch spelen
Batavierenrace 2019
  • van Nijmegen naar Enschede

Dit jaar bestaat s.v. Plexus vijf jaar, het eerste lustrumjaar! Van 21 april 2019 tot en met 26 april 2019 wordt dit door de vereniging gevierd. Nieuwsgierig naar het programma? Klik dan hier. Hiernaast is alvast het promotiefilmpje te zien!