s.v. Plexus

is de studievereniging voor verpleegkundestudenten aan de HAN in Nijmegen. s.v. Plexus is op 22 april 2014 opgericht met als doel meer binding te creëren tussen de studenten. Het 4e bestuur en alle actieve leden zetten zich in om deze visie voort te zetten en er een heel mooi jaar van te maken!

Bestellen van lustrumkleding!

Wil jij graag ook een lustrumtrui en/of een lustrumvest met je eigen voor- en achternaam erop? Stuur dan een mailtje naar extern@svplexus.nl!

Er is keuze uit een trui of een vest (of allebei). Een trui kost 20,- en een vest kost 25,-. Op Facebook zie je een foto als voorbeeld, een vest heeft dezelfde opdruk en kleur. Je naam komt op de linkerborst, onder ons logo. Op de rug komt ook nog de opdruk: '1e Lustrum 2018-2019'.

sep.
Reünistenweekend
  • Limburg
okt.
Discobowlen Olround
  • Olround Bowlingcentrum Nijmegen
mrt.
Skireis s.v. Plexus
  • Skipiste
Batavierenrace 2019

Voordelen lidmaatschap!

1. ​6x per jaar de Nursing als studentlid;
  2. Maandelijkse borrel, feesten en gala;
  3. Symposium, excursies en masterclasses;
  4. Studiereizen;
  5. Mentorouder worden tijdens de intro;
  6. Leuke activiteiten als snijzaal, bezoek noodhospitaal en lustrumweek;

Het lidmaatschap van s.v. Plexus kost €20 per jaar!