Nieuws

Lustrumweek

De Lustrumweek zit er weer op! Een fantastische week vol met studie- en niet studiegerelateerde activiteiten. Maandag begonnen we met de Asterix en Obelix borrel, waar de eerste 50 aanwezige leden en echte Plexuspul hebben gekregen! Verder waren er die avond spelletjes te spelen was er een loterij met mooie Plexus prijzen.

Op dinsdag was er de 'dag van de training'. Er werden verschillende trainingen aangeboden waar veel belangstelling en later ook veel enthousiasme over was! Zo was er de ABCDE-training, waarin kort de ABCDE-methode werd uitgelegd en hierna kon er worden geoefend aan de hand van verschillende casussen. Verder waren er de agressietraining (met maar weinig theorie en veel praktijk, erg leuk!), motivational interviewing training en een snijpracticum, waar onder leiding van een cardioloog varkensharten (welke erg op die van de mens lijken) werden ontleed.

De dinsdag werd afgesloten met de P-Party, waar groots werd uitgepakt! (Bijna) iedereen was mooi en origineel verkleed en hier waren dan ook mooie prijzen voor te winnen. Een piñata vol met muntjes! Had je geen prijs gewonnen? Niet getreurd, ook lagen er paaseieren verstopt met een muntje erin waar een heerlijk Plexusshotje mee gehaald kon worden! 

De woensdag was de 'dag van de excursie'. Er werden bezoeken gebracht aan verschillende instellingen en organisaties waar je als verpleegkundige aan de slag kunt of mee te maken krijgt. Er werd een bezoek gebracht aan het mortuarium, het laboratorium en de SEH van het Radboudumc, een bezoek aan de PI in Vught en een bezoek aan de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland midden. Het waren net als op dinsdag erg leuke en leerzame activiteiten!

Woensdag werd afgesloten met de Togacantus, de grootste Plexuscantus tot nu toe! Ook hier was (bijna) iedereen verkleed, in toga, aanwezig. Het was een gezellige avond met veel liederen, maar ook met veel vieze, leuke en originele straffen. 

Donderdag overdag stond in het teken van de zorgketen. Verschillende zorgprofessionals, van een ambulanceverpleegkundige tot een medewerker van de hartkatheterisatiekamer, namen ons mee door het traject wat iemand met een hartaanval doorloopt. Als afsluiting kwam een ervaringsdeskundige zijn verhaal delen. Wederom een zeer geslaagde activiteit!

Donderdagavond was het dan zo ver: het Plexus Lignum Gala! De Waagh was prachtig versierd, iedereen zag er prachtig en netjes gekleed uit, er was een DJ met saxofoon en onbeperkt fris, wijn, bier, speciaal bier én een gladiator met welkomstdrankjes! Dit alles heeft weer voor een geweldige editie van het Plexus gala gezorgd. 

Vrijdag kwam er weer een eind aan deze leuke, gezellige en leerzame week met een brakke lunch in de Dromaai. Hier kon iedereen nog even napraten en nagenieten van de afgelopen week om vervolgens te gaan bijslapen voor de verjaardag van Willie. 

En ben je benieuwd naar de foto's? Houd dan de site en onze social media goed in de gaten!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze samenwerkingspartners