Lustrum lezingen

Lieve verpleegkundigen en studenten, 

De lustrumweek van Plexus komt steeds dichterbij. Voor deze week kan je je aanmelden voor maar liefst 6 lezingen! 

Heb jij je ooit afgevraagd wat er achter de deuren van de forensische psychiatrie afspeelt? Tijdens de lezing wordt er onder andere verteld wat de missie, visie en doelgroep is van de Pompekliniek. En hoe behandeling eruit ziet voor TBS 'ers. Het wordt een interactief uurtje waar casussen uit de praktijk besproken worden.

Wil jij meer weten over de zorg die verleend wordt aan clienten met psychose, depressie en/of suïcidaliteit of een bipolaire stoornis? Dan is de lezing over HIC misschien wel iets voor jou!

Ben je benieuwd naar spoedeisende cardiale situaties en de behandelmethoden? Tijdens de lezing over de CCU leer je hoe het hart op een afstand wordt gemeten en wat de ervaringen hierbij zijn.

Een gemiddelde zwangerschap duurt gemiddeld 38 weken vanaf de bevruchting. Echter doen verpleegkundigen en artsen op de NICU vanaf 24 weken er al alles aan om de pasgeborene in leven te houden. Wil jij hierover meer weten, geef dan de NICU als voorkeur op. In de lezing zal er vertelt worden over de opzet van een NICU in Tanzania.


Heb jij geen voorkeur voor een lezing of laat jij je graag verrassen? Dan hebben we nog 2 andere verrassende lezingen waarvoor je je kan opgeven. 


Aanmelden Evenement

Lustrum themafeest

Lieve verpleegkundigen en studenten, 


Als het goed is willen jullie allemaal verpleegkundige worden of zijn al verpleegkundige. Maar wat wilden jullie eigenlijk vroeger worden? Misschien wilde je wel politie, brandweer, prinsessen of superheld worden. We zien het graag bij het themafeest woensdag 24 april, want dan is het thema: '' Wat wilde je vroeger worden?'' 


Aanmelden Evenement

Onze samenwerkingspartners