Medilead

Over MediLead
Bij MediLead willen we ervoor zorgen dat de zorgprofessional de gelukkigste professional van Nederland word. Dit doen we onder andere door op maat gemaakte arbeidsvoorwaarden maar ook traineeships en oriëntatietrajecten. Wij geloven namelijk dat als je gelukkig bent in je werk, jij de beste zorg kan leveren. Zo helpen wij zorgorganisaties om patiënten een nog betere zorg te bieden. De zorgprofessionals van MediLead ondersteunen zorgorganisaties op afdelingen waar de patiënt hen op dat moment het meest nodig heeft.


Wat betekent dat voor jou?
Ons team bestaat uit professionals met plezier in het werk en passie voor het vak. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen. Daarom hebben we ook de arbeidsvoorwaardenconfigurator ontwikkeld, waarmee je eenvoudig zelf je werktijden bepaald, de hoeveelheid vakantiedagen, je reistijd én je lease-auto. Omdat we jouw werkplezier voorop stellen is ons zorgbedrijf georganiseerd rondom het zogenaamde ‘psychologisch contract’. Dat betekent dat we niet alleen ‘harde’ afspraken met je maken, maar dat er net zoveel aandacht is voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede werk-privé balans en écht relevante opleidingsmogelijkheden.


Speciaal oriëntatietraject voor starters
De opleiding tot verpleegkundige is breed en heel divers. Veel startende verpleegkundigen weten na het behalen van hun diploma dan ook nog niet goed hoe ze zich verder willen ontwikkelen. Speciaal voor starters hebben wij daarom een oriëntatietraject ontwikkeld. Gedurende het 

oriëntatiejaar kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen te volgen in ons leer managementsysteem. Je neemt deel aan intervisiedagen met collega’s en bent werkzaam op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Zo doe je in korte tijd veel nieuwe werkervaring op en ben je overal inzetbaar als zelfstandig werkend verpleegkundige.

Ontmoet ons
Klink geweldig, niet? Je komt ons vast een keer tegen als wij s.v. Plexus ondersteunen. Kan je niet wachten mag je ons natuurlijk altijd even bellen of mailen!

Info@medilead.nl

+31(0)35 543 0 234

 

Onze samenwerkingspartners