Internationaliseringscommissie

Hii allemaal!!
Wij zijn Maartje, Sanne, Emma en Geesje! Wij zullen komend jaar samen de Internationalisering's commissie van sv Plexus vormen. Wij hebben allemaal een grote passie voor reizen, het buitenland en lekkere wijntjes drinken.

Als internationalisering's commissie houden wij ons bezig met het verzorgen van lezingen van bijvoorbeeld Nederlandse verpleegkundigen uit Malawi, lezingen van Usar (organisatie die verpleegkundigen en artsen naar ramp gebieden stuurt), maar ook lezingen van (oud)studenten voor studenten over hun minor internationalisering. Over hoe zij dit ervaren hebben, wat zij geleerd hebben, wat absolute do's en don'ts zijn tijdens minor reis. Hier zijn vaak de (nodige) internationalisering kwaliteitspunten voor te behalen.

Ook hebben wij korte lijntjes met school wanneer school leuke internationale activiteiten heeft lopen, dragen wij daar graag een handje aan bij.

Komend jaar willen we voor de alumni leden vrijwilligerswerk plekken regelen in een ziekenhuis in Tanzania, waar de Han en sv Plexus in 2019 naar afgereisd zijn. Hier zullen wij ons hard voor in gaan zetten!

Het aller leukste wat wij regelen is ook de jaarlijkse karaoke avond, de opbrengst van deze avond gaat naar een goed doel. Hoe leuk wil je het hebben, biertjes drinken voor het goede doel!!

Heb je ooit vragen of leuke dingetjes die je bij ons kwijt wil, laat het ons gerust weten via dit mail adres!  Internationalisering@svplexus.nl

Veel liefs,

De internationalisering commissie van sv Plexus

WhatsApp_Image_2021-09-02_at_16.13.54.jpeg